:: Apiz Cantona's FotoPages ::

By: Apiz Cantona

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: MAN UTD 2 - Arsenal 0 ::

Ronaldo....
The 1st Goal... Penalty
RRRuuuuddddddd!!!!!!
View all 8 photos...


Hehehe.. hari ini Man Utd berjaya mengalahkan Arsenal 2-0.
Gol dijaringkan oleh :-
Ruud Van Nistelrooy (Penalti) minit 73
Wayne Rooney minit 90

Seronoknya... Penat aku bersorak kat kedai mamak Al Azhar.


P/S :- Gambar ditaja oleh web2 di internet.. [img]


Sunday, 24-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: My IDOL ::

:: KING ERIC ::
:: KING ERIC ::
:: KING ERIC ::

ERIC da KING


Saturday, 23-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Majlis Berbuka Puasa 2004 ::

On da way but still kat kawasan umah aku...
Gundam Sapuan :)
Hujan renyai-renyai kat KL
View all 21 photos...

Majlis Berbuka Puasa ini diadakan atas usaha Saudara Mijao. Hehe.. satu majlis yang sederhana simplenye. Kita orang berbuka di Kampung Baru Kuala Lumpur.

P/s :- Sesiapa yg nak gambar2 ni.. sila buat request kat bahagian komen.


Friday, 3-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
AKTIVITI MENGEMAS BILIK

'Studio' aku...
:)
Dinosour World
View all 6 photos...
Hehe.. ari ni aku berjaya kemas bilik aku.. dah kemas,tak de keje, amik la gambar


Monday, 16-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
KONVO UTM ke-33

Mata Ina yang 'ganas' :)
Sebelum masuk Dewan
Amik Gambar Depan Bangunan HEP
View all 16 photos...
Hari aku dan kawan-kawan yang lain KONVO. isk. penat giler ari tuh.sakit kaki aku bergambar.pelbagai gaya di perbagai tempat budak-budak ni bergambar.tapi... aku tak sempat nak bergambar di FSKSM.sedih jugak rasanya.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net